de  |  en  |  slo
Dvorec Ottersbach
Sprehajati se po čarobnem grajskem parku. 
Vse za najlepši dan
Dvorec Ottersbach je odlično mesto za vašo sanjsko poroko: romantični ambient v edinstveni pokrajini južne avstrijske Štajerske, spremstvo pozornega strežnega osebja in popolna organizacija s strani družine Abel.

Glede na število povabljenih gostov je mogoče variirati med dvema slavnostnima dvoranama. Velika slavnostna dvorana s priključenim zimskim vrtom sprejme do 140 povabljencev, obokana dvorana pa skoraj 55. Z veseljem vam pomagamo tudi pri namizni dekoraciji in sedežnem redu.

V dvorcu Ottersbach sta možni tako cerkvena kot tudi civilna poroka. Obreda se lahko odvijeta v obokani slavnostni dvorani, v baročni grajski dvorani, v kapeli ali pa v grajskem parku. Po poročnem obredu imajo gostje prvič možnost izreči čestitke poročnemu paru pri agape s kruhom in odličnim vinom iz južne avstrijske Štajerske. Za poročne fotografije je na voljo celotni park in vrt s čudovitimi fotografskimi motivi ter (ogrevan) grajski muzej. Zainteresirani gostje lahko čas med agape in slavnostno pogostitvijo izkoristijo in se udeležijo vodenja skozi grajski muzej. 
Kulinarične dobrote
Po prihodu v slavnostno dvorano je serviran poročni meni, ki pogosto odraža aktualni letni čas. V romantičnem dvorcu Ottersbach ne izberete samo menija, ampak tudi kuharja. Na voljo so vam odlični kuharji iz priljubljenih restavracij južne avstrijske Štajerske in odlikovani glavni kuharji.

Naše barsko osebje z veseljem razvaja vaše goste z barsko pijačo in koktajli. Kulinarično spremljavo večera pa zaokroži tradicionalna golaževa juha, kuhana nad odprtim ognjem na vrtu.
Nemoteno med nami
V romantičnem dvorcu Ottersbach slavite s svojimi gosti nemoteno, ekskluzivno in brez drugih gostov. Zato ne ponujamo sob za prenočitev, ker pogosto že naslednji dan ponovno gostimo (poročno) družbo, ki prav tako želi ostati sama zase. V naši regiji pa je veliko možnosti za prenočitev v različnih cenovnih razredih in z veseljem vam zraven pošljemo seznam z naše strani priporočenih penzionov, vinarskih sob ter hotelov.

Za dodatne in obširnejše informacije se, prosimo, obrnite na družino Abel.
Stik & Informacija
Dvorec Ottersbach
A-8452 Grossklein, Mantrach 20

DI Christian ABEL (sen.): +43 664 335 6659

Florian ABEL (jun.): +43 660 522 1111
abel@schloss-ottersbach.at
www.schloss-ottersbach.at 


Facebook: www.facebook.com/Schloss.Ottersbach/
Instagram: www.instagram.com/schloss_ottersbach
Zemljevid
Grad Ottersbach
Interreg Slovenia
Burgenland Stiftung
RIS
BISTRA
TZD
Steiermark
Oststeiermark
Thermenland
Apfelland
Vulkanland
Burgenland
Österreich
Genuss Card