de  |  en  |  slo
Dvorec Tabor
Opera sredi narave.
Kultura in umetnost v južni Gradiščanski.
Tradicija in moderna
Dvorec Tabor, zgrajen leta 1469 v gričevnati deželi Neuhauser, ki leži na tromeji Avstrija-Madžarska-Slovenija, je idealno mesto za pomembne umetnostne in kulturne prireditve. Funkcionira kot neke vrste vrtljiva plošča za komunikacijo med tradicijo in moderno, regionalnostjo in internacionalnostjo in je platforma ter zbirališče za mlado in staro. 
jOPERA jennersdorf festivalsommer
Že 16 let spada jOPERA jennersdorf festivalsommer med eno najpomembnejših kulturnih institucij v regiji. S svojimi vsakoletnimi opernimi uprizoritvami se je etablirala na samem vrhu evropskih opernih festivalov in ponuja obširen umetniški, kulturni in tradicionalni celoletni program. 

EFIS fundacija
Z ustanovitvijo fundacije EPIS, družbeno koristne zvezne fundacije, in s tem povezan nakup dvorca Tabor v letu 2017, je bil položen temeljni kamen za projekt "ResonancaProstorDvorec Tabor". V edinstveni združitvi umetnosti in kulture, glasbe, dela s konji, narave in terapije v sodelovanju z zdravniki in zdravnicami, psihologi in psihologinjami ter terapevti in terapevtkami, se uveljavljajo integrativni in preventivni moduli, delavnice in predavanja, ki naj bi otroke in mladostnike – neodvisno od njihovega izvora in finančnih sredstev – kot tudi odrasle spremljevalce spodbujali in podpirali, odkriti njihove vire, iti nove poti in se krepiti za skupno življenje. https://www.efis.online/
Stik & Informacija
Dvorec Tabor
jOPERA jennersdorf
A-8385 Neuhaus am Klausenbach, Taborstraße 3
T: +43 3329 43037
office@jopera.at
www.jopera.at
Zemljevid
Schloss Tabor
Interreg Slovenia
Burgenland Stiftung
RIS
BISTRA
TZD
Steiermark
Oststeiermark
Thermenland
Apfelland
Vulkanland
Burgenland
Österreich
Genuss Card